Непобедими отбори няма, смята капитанът на синитеВолейболистите на Левски София записаха десета

...
Непобедими отбори няма, смята капитанът на синитеВолейболистите на Левски София записаха десета
Коментари Харесай

Владислав Иванов: Показахме за пореден път, че сме колектив

Непобедими тимове няма, счита капитанът на " сините "

Волейболистите на Левски София записаха десета победа в efbet Супер Волей, откакто надвиха над първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:2 гейма в мач от 13-и кръг на шампионата, изигран в зала " Левски София ".

Ето какво сподели след дуела отличеният за MVP на срещата - либерото и капитан на отбора Владислав Иванов:
 36 точки на Джулио Саби не стигнаха на Хебър против необикновен Левски в дербито на Efbet Супер Волей 36 точки на Джулио Саби не стигнаха на Хебър против необикновен Левски в дербито на Efbet Супер Волей
" Наградата за MVP е заслуга на целия тим. Много съм благополучен, че показахме темперамент, извънредно тежко беше в този мач. Поздравявам нашия тим, показахме за следващ път, че сме колектив, играем до последно. Поздравявам и тима на Хебър, получи се един добър мач. Радвам се, че излязохме краен победител. "
 Николай Желязков: Няма труд, който да не се отплаща Николай Желязков: Няма труд, който да не се отплаща
" Първия полусезон победихме с 3:0, в този момент показахме също, че не са непобедими, в спорта всичко се случва. Така че приветствам целия тим, щаба за невероятното себераздаване, и, че съумяхме да победим.
 Александър Къндев: Посвещавам успеха на почитателите на Левски и тима Александър Къндев: Посвещавам успеха на почитателите на Левски и тима
Играхме като едно цяло, сплотени, до последно не се предадохме, макар че Хебър водеха през множеството време с разлика. Още един път приветствам моя тим, благополучен съм, че победихме ", приключи Иванов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР